Sopimusehdot

Yleistä

VA-PA Tuote Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman eri ilmoitusta. Tilauksentekohetkellä pätevät silloin voimassa olevat sopimusehdot.

VA-PA Tuote Oy myy tuotteita vain yrityksille. VA-PA Tuote -verkkokauppaan voivat rekisteröityä vain yritysasiakkaat.

Maksutavat verkkokaupassa

  • Korttimaksut - Visa, Mastercard, Amex, Diners
  • Pankkien verkkomaksut
  • Enterpay – laskut yritykselle
  • Sopimuksen mukaan

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Maksun välittämisessä käytetään SSL-salattua tietoliikenneyhteyttä, jolloin maksaminen ja asiakkaan tiedot on suojattu tietoturvan alalla yleisesti turvattuna katsottavalla tavalla. Yleisimpien pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. American Express, Diners club sekä muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy VA-PA Tuote Oy

Enterpay laskutuspalvelun luotonantaja on Lindorff Invest Oy, Y-tunnus 0425475-3, joka hallinnoi laskutusta puolestamme ja vastaa asianmukaisesta luottopäätöksestä.

Hinnat

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteelle on tullut verkkokauppaan selkeästi väärä hinta.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan tavallisesti 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Sesonkiajat voivat pidentää toimitusaikaa.

Tilaustuotteiden sekä jälkitoimitusten kohdalla toimitusaika tulee varmistaa tapauskohtaisesti.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus kokonaan tai osittain jos tilauksessa oleva tuote on loppuunmyyty tai tuotetta ei ole enää saatavilla.

Toimituskulut

Tilaukset toimitetaan rahti maksettuna määräasemalle. Sopimuksen mukaan voimme toimittaa lähetykset myös käyttäen tilaajan omia rahtisopimuksia. Tilatessa renkaita yli rahtivapausrajan, toimitamme samalla rahdilla rengastarvikkeet ilman lisäkuluja. Tuotteiden lopullisen toimitusmaksun määrä riippuu tilattavista tuotteista sekä tilausmäärästä.

Rengastarvikkeiden toimituskuluina perimme tilauskoosta riippumatta kiinteän 15,90 euron (Alv 0%) toimitusmaksun.

Toimitamme vähintaan 12 renkaan tilaukset rahtivapaasti.

Toimitusmaksu määräytyy alle 12 kpl rengastilauksissa alla olevan taulukon mukaisesti.

Tilausmäärä (kpl) x Toimitusmaksu € (ALV 0%) / kpl

1 x 15,90 €

2 x 7,95 €

3 x 5,90 €

4 x 4,43 €

5 x 4,12 €

6 x 3,43 €

7 x 3,35 €

8 x 2,94 €

9 x 2,80 €

10 x 2,52 €

11 x 2,29 €

 

Voit tilata renkaiden yhteydessä rengastarvikkeita ilman lisätoimitusmaksuja.

Lisämaksu renkaiden suoratoimituksista yksityisosotteisiin +20,00€ (ALV 0%).

Tuotteet voi myös noutaa suoraan varastoltamme.

Renkaiden hintaan lisätään kierrätysmaksu voimassaolevan hinnaston mukaisesti.

Hinnasto löytyy osoitteesta http://www.rengaskierratys.com/tuottajat/kierratysmaksut

Jälkitoimitukset

Jälkitoimitukset vain sopimuksen mukaan. Emme veloita jälkitoimituksista toimitusmaksua.

Palautukset ja huomautukset

Muistutukset on tehtävä VA-PA Tuote Oy:lle kahdeksan päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Kun palautuksesta on sovittu, sen on oltava rahti maksettuna toimipaikassamme 14 päivän kuluessa toimituspäivästä lukien. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessa tunnukset ja tarrat paikoillaan. Mikäli vastaanotamme puutteellisia tuotteita, hyvitämme tuotteen senhetkisen kunnon mukaisen arvon. Palautuskelpoisia eivät ole VA-PA Tuote Oy:n erikoistilauksena tehtaalta tilatut tai toimitetut tuotteet.