Italsensor 3.0evo - Uuden sukupolven TPMS yleissensori

Italmatic, TPMS-markkinoiden edelläkävijä, kehitti uuden sukupolven Italsensor 3.0evo TPMS-yleissensorit. Italmatic sensoreille on tunnuksenomaista innovatiivisten tekniikoiden käyttö, joiden tarkoituksena on yksinkertaistaa rengasliikkeiden työtä ja tarjota erinomainen hinta-laatu-suhde.

INNOVATIIVISET OMINAISUUDET


«Esiohjelmoitu» Oikea ohjelma voidaan aktivoida jopa 3 sekunnissa yleisimmillä TPMS työkaluilla (Ateq, Texa, Tecnomotor, Italmatic, jne.) , kattavuuden ollessa noin 99,5% Eurooppalaisista autoista. Nopea aktivointi on mahdollista koska ohjelmat ovat jo esiohjelmoituna sensorin sisäiseen muistiin.


«Ohjelmoitava» Sensori on ohjelmoitavissa perinteiseen tapaan noin 20 sekunnissa jos TPMS ohjelmaa ei löydy esiohjelmoituna sensorin muistista (esim. markkinoille tulevat uudet autot). Täten sensori ei koskaan vanhene.
>Avaa kattavuuslista tästä<


«Ready4» 3.0evo ja 3.0evoST sensoreissa on oletuksena «Ready For» ominaisuus jo n. 200 ajoneuvoon, mukaan lukien suurin osa uudemmista Mercedes, BMW, AlfaRomeo, Chrysler, FCA, Ssangyong automalleista. Aivan kuten alkuperäistunnistimet, ne voidaan asentaa kyseisiin autoihin ilman erillistä ohjelmointia. Jos sensori asennetaan johonkin muuhun automalliin, ohjelmointitiedot voidaan päällekirjoittaa TPMS työkalulla.
>Avaa Ready4 lista tästä<


Ainutlaatuisen SmartTouch-ominaisuuden (anturiin sisällytetty NFC-antenni) avulla Italsensor 3.0evoST voidaan ohjelmoida millisekunneissa yksinkertaisesti viemällä NFC-laite (kuten esim. Windows ja Android älypuhelin) sensorin lähelle. NFC:n tärkeimpiä etuja ovat tiedonsiirron nopeus (sensorin ohjelmointi 0,5 sekunnissa) sekä täysin häiriövapaa toiminta. NFC-tekniikka varmistaa, että vain NFC-laitetta fyysisesti koskettavaa sensoria ohjelmoidaan, eikä muita lähellä olevia sensoreita.

'Italsensor 3.0evo Smart Touch' sovellus on ladattavissa älylaitteille ilmaiseksi Google Play kaupasta! Sovelluksen avulla käytössäsi on aina ajan tasalla olevat päivitykset.

>Siirry Google Play kauppaan tästä<

ITALSENSOR 3.0evo - KAKSI VERSIOTA


 • Vuonna 2019 julkaistu yleissensori
 • Ohjelmoitavissa perinteisellä radiotaajuudella (LF / RF) käyttämällä TPMS työkalua, kuten Ateq.
 • Esiohjelmoitujen ajoneuvotietojen aktivointi vain n. 3 sekunnissa
 • Tuotenumerot:
  • V5187 - ITALSENSOR 3.0evo, Harmaa metalliventtiili
  • V5188 - ITALSENSOR 3.0evo, Musta metalliventtiili

 • High-Tech TMPS yleissensori, julkaistu huhtikuussa 2020
 • Samat identtiset ominaisuudet ja kattavuus kuin normaalilla 3.0evo:lla
 • Lisäksi se voidaan ohjelmoida käyttämällä NFC-tekniikkaa (near field communication) Android älypuhelimilla tai NFC-laitteilla (SmartTouch)
 • Sensori käyttää samoja venttiilejä kuin normaali 3.0evo
 • Tuotenumerot:
  • V5191 - ITALSENSOR 3.0evoST, Harmaa metalliventtiili
  • V5192 - ITALSENSOR 3.0evoST, Musta metalliventtiili
Edellinen Seuraava