TECH Renkaan paikkaus

TECH Premium paikat ja paikkauskemikaalit ylittävät renkaan paikkaukselle asetetut standardit. Bridgestonen virallisesti hyväksymä, ja Bandag pinnoittamoiden maailmanlaajuisesti käyttämämä paikkalinja.

TECH tarjoaa ja kehittää korkealaatuisia renkaan paikkausratkaisuja jo yli 80 vuoden kokemuksella! TECH on uranuurtaja mm. kylmävulkanoinnissa, prosessissa jossa rengas paikataan ilman lämpöä, joka mullisti rengasalan.

TECH on edustettuna jo yli 95 maassa - rengasalan ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat TECH asiantuntemukseen ja ainutlaatuisiin paikkausmenetelmiin.

Bridgestone on virallisesti hyväksynyt TECH premium paikat käyttöönsä. TECH Thermacure paikkalinjaa käytetään Bridgestone Bandag pinnoittamoissa maailmanlaajuisesti.

TECH tuoteperheeseen kuuluu täysi linja paikkaustarvikkeita, kuten vyö- ja ristikudospaikat, plug-yhdistelmäpaikat, vulkanointinesteet ja muut paikkauskemikaalit sekä väli-, täyttö- ja extruderkumit.

-TECH - The Tire & Wheel Authority Technicians Trust-

 


TECH THERMACURE vyörengaspaikat

Bridgestonen hyväksymä - Bandag pinnottamoiden käyttämä!

TECH Thermacure - Premium tuotesarja vyörenkaiden paikkaukseen. Paikka vulkanoituu pysyvästi renkaaseen sekä lämpökäsittelyssä että kemiallisessa kylmävulkanointiprosessissa. Vahvistetut Thermacure paikat ylittävät modernin paikkauksen vaatimukset.

MONIPUOLINEN KÄYTTÖSoveltuu kylmävulkanointiin sekä myös laajalla lämpöalueella kuumavulkanointiin

KUUMAVULKANOINTI - Thermacure musta välikumi on ihanteellinen pinnoituskäyttöön sekä kuumakäsiteltäviin aluepaikkauksiin

SOFT/FLOATER KUMITEKNOLOGIA - Edistyksellinen pehmeä tartunta- sekä kimmoisa joustokumiteknologia. Erittäin vahva ensikiinnittyminen, pienentää ilmataskujen mahdollisuutta. Joustava välikumikerros toimii kuin iskunvaimentaja, paikka myötäilee renkaan liikkeitä. Ihanteellinen matalaprofiilirenkaille. Puolueettomat tutkimukset osoittavat että TECH Thermacure paikoilla, joissa pehmeä Thermacure välikumi, on jopa 30% vahvempi kiinnittyminen kuin perinteisillä kovakumipaikoilla.

TÄYSI VALIKOIMA KOKOJASopivat paikat pistoreikäpaikkauksesta, aina laajempiin kulutuspinta- ja kylkivaurioihin

BANDAG HYVÄKSYMÄ PAIKKAUSMENETELMÄ

 

TECH THERMACURE - RAKENNE

 

VYÖRENGAS PAIKKAUSOHJEET

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH UNI-SEAL ULTRA ulkorengaspaikat

TECH yhdistelmäpaikat asettavat alan standardit laadulle ja luotettavuudelle

TECH Uni-Seal Ultra - tuoteperhe edustaa ammattimaisen renkaan paikkauksen huippua. Menetelmä tarjoaa yksivaiheisen, nopean ja luotettavan paikkauksen sekä vyö- että ristikudosrenkaille. Ristikudoksin vahvistettu Ultra-Seal MAX on suunniteltu erityisesti raskaammille renkaille. TECH on jatkuvalla tuotekehityksellään vastannut globaalisti rengasvalmistajien vaatimuksiin ammattimaisesta ja 100% turvallisesta renkaan korjauksesta, ylittäen samalla kaikki alalla julkaistut paikkaus-standardit.

YKSIVAIHEINEN YHDISTELMÄPAIKKAUSPaikan tappiosa tulppaa ja tiivistää reiän samalla kun laippaosa vahvistaa paikkauksen renkaan sisäpuolelta

HARMAA VÄLIKUMI -Ainutlaatuinen TECH harmaa välikumi paikan laippa- ja tappiosassa varmistavat kestävän liitoksen renkaan ja paikan välille, syntynyt sidos pitää lian ja kosteuden pysyvästi ulkona renkaasta

MONIPUOLINEN KÄYTTÖSoveltuu moottoripyörän renkaista aina pieniin maansiirtokoneen renkaisiin

KESTÄVYYS - Paikkaus kestää takuulla koko renkaan eliniän - TECH Uni-Seal Ultra paikkaukset olivat ensimmäiset rengaskorjaukset maailmassa, jotka läpäisivät FMVSS (Federal Motor Vehicle Safety Standards and Regulations) 139 -kestävyystestin.

SOVELTUU VYÖ- JA RISTIKUDOSRENKAILLE

 

TECH UNI-SEAL ULTRA / ULTRA MAX - RAKENNE

Kaikissa UNI-SEAL ULTRA paikoissa on leveä laippa, joka auttaa vahvistamaan paikkauksen renkaan sisäpinnalla. Lisäksi UL10 UNI-SEAL ULTRA MAX paikka on ristikudoksin vahvistettu, jolloin se soveltuu vaativampiinkin kohteisiin.

Laippojen mitat: UL3 - Ø35 mm, UL4.5 - Ø40 mm, UL6 ja UL8 - Ø50 mm ja UL10 MAX - 80x80 mm

 

UNI-SEAL PAIKKAUSOHJEET

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH MP (Multi-Purpose) ulkorengaspaikat

TECH monikäyttöpaikat ainutlaatuisella ristikudosvahvikkeella ja paksulla välikumilla

TECH MP (Multi-Purpose) vahvistetut monikäyttöpaikat tarjoavat ensiluokkaisen lopputuloksen sekä vyö- että ristikudosrenkaiden paikkaustöissä. Vahvistetun rakenteen ansiosta voidaan käyttää myös isompien reikien paikkaukseen yhdessä tapaukseen soveltuvan ULS (Uni-Seal Ultra Stem) kumitapin kanssa.

RISTIKUDOSVAHVIKEVahvistettu rakenne takaa paikan pitävyyden myös haastavammissa käyttökohteissa, voidaan paikata jopa Ø10 mm vaurioita

HARMAA VÄLIKUMIPaksu kemiallisesti vulkanoituva TECH harmaa välikumi takaa pitävän liitoksen, joka myös joustaa ja elää renkaan kuormituksen mukana

KÄYTTÖALUE - Käytetään renkaan kulutuspinta-alueella, henkilöautoista aina maatalouskoneiden renkaisiin

2-VAIHEINEN PAIKKAUSTECH MP paikat ovat osa 2-vaiheista paikkausmenetelmää, jossa reikä tulpataan tapaukseen soveltuvalla ULS kumitapilla ja renkaan sisäpinta vahvistetaan MP paikalla

SOVELTUU VYÖ- JA RISTIKUDOSRENKAILLE

 

TECH MULTI-PURPOSE - RAKENNE

 

PAIKKAUSOHJEET, 2-VAIHEINEN PAIKKAUS

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH BP (Bias Ply) ristikudospaikat

TECH ristikudospaikat on suunniteltu palauttamaan ristikudosrenkaiden vahvuus ja joustavuus

TECH BP (Bias Ply) ristikudospaikat on suunniteltu kuorma-auton, maatalousajoneuvojen ja pienten maansiirtokoneiden ristikudosrenkaiden paikkaukseen. TECH on kemiallisen vulkanoinnin edelläkävijä. TECH kemiallisesti vulkanoituvat ristikudospaikat asettavat paikkauksen starndardit korkealle.

HARMAA VÄLIKUMI - TECH paksu harmaa tarttumispinta- ja välikumikerros takaavat paikkaukselle erinomaisen ensikiinnittymisen, joustavuuden sekä pysyvän liitoksen 

 

TECH BIAS PLY - RAKENNE

 

RISTIKUDOSRENGAS PAIKKAUSOHJEET

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH UNI-SEAL ULTRA (ULS) KUMITAPIT

TECH ULS kumitapit - osana luotettavaa 2-vaiheista paikkausta

TECH ULS kumitappien käyttöalue osana 2-vaiheista paikkausta jatkuu siitä, mihin se jää yksivaiheisessa paikkauksessa (Uni-Seal Ultra ulkorengas yhdistelmäpaikkaus). Tappia voidaan käyttää myös jos vaurio on vyörenkaan olka-alueella tai vaurio on kulutuspinnalla yli 35° asteen kulmassa renkaan poikkileikkaukseen nähden. Käytettävä aina yhdessä renkaan sisäpuolelle tulevan paikan kanssa.

HARMAA VÄLIKUMI -Ainutlaatuinen TECH harmaa välikumi tapissa varmistaa kestävän liitoksen renkaan ja tapin välille, syntynyt sidos pitää lian ja kosteuden pysyvästi ulkona renkaasta

2-VAIHEINEN PAIKKAUSTECH ULS kumitapit ovat osa 2-vaiheista paikkausmenetelmää, jossa reikä tulpataan ULS kumitapilla ja renkaan sisäpinta vahvistetaan tapaukseen soveltuvalla paikalla (Thermacure, MP, BP paikat). Ei sovellu käytettäväksi yksistään.

SOVELTUU VYÖ- JA RISTIKUDOSRENKAILLE

 

PAIKKAUSOHJEET, 2-VAIHEINEN PAIKKAUS

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH 2-WAY SISÄRENGASPAIKAT

TECH sisärengaspaikat - kaksi kertaa sisärengasta vahvempi

TECH 2-way sisärengaspaikat kestäviä, turvallisia ja paikka on kaksi kertaa vaihvempi kuin itse sisärengas. Tehty lujasta, joustavasta kumiseoksesta, jolla voidaan paikata minkä tyyppinen sisärengas tahansa. TECH sisärengaspaikan harmaan välikumin ansiosta, paikka vulkanoituu pysyvästi sisärenkaaseen.

 

SISÄRENGAS PAIKKAUSOHJEET

Katso vinkit onnistuneeseen paikkaukseen!

>Siirry paikkausohjesivulle tästä<

 


TECH FAST DRY VULKANOINTINESTE

TECH Fast dry- yhden "liiman" taktiikalla

TECH Fast Dry vulkanointinesteet soveltuvat kaikille TECH paikoille! Sekä TECH Thermacure paikkojen musta välikumi, että harmaa välikumi muissa paikkalinjoissa (Uni-Seal, Multi-Purpose, BIAS, ULS ja 2-WAY), vulkanoituvat pysyvästi renkaaseen yhdellä ja samalla kemikaalilla. Nopea kuivumisaika vauhdittaa työskentelyä huomattavasti! TECH Fast dry vulkanointinestettä on saatavilla useissa pakkauskoissa.

MONIPUOLINEN KÄYTTÖSoveltuu TECH ulko- ja sisärengaspaikoille, sekä kylmä- että kuumavulkanointiin. Tämä yksinkertaistaa sekä työskentelymenetelmiä että varastointia

NOPEA KUIVUMINEN - Kuivumisaika vain 3-5 minuuttia! (kosteus tai kylmyys saattavat pidentää kuivumisaikaa)

TUOTTEEN KÄYTTÖ - Vain yksi ohut kerros riittää! TECH paikkojen paksu, aktiivinen tartunta/välikumikerros ei muuta vaadi. Kun paikka joutuu kosketuksiin kemikaalin kanssa, alkaa välitön ja peruuttamaton prosessi, jossa paikka vulkanoituu pysyvästi renkaaseeen.

 


RENKAAN SISÄPINNAN KARHENNUS

 

Kumipinnan karhennus on ensiarvoisen tärkeää onnistuneen paikkauksen aikaansaamiseksi.

Katso vinkit sisäpinnan karhentimen valintaan, käyttöön ja huoltoon!

>Siirry karhennusohjesivulle tästä<

Edellinen Seuraava